Els Democrats a Barcelona segueixen impulsant el vot fins al dia de les eleccions

BARCELONA – 26/10/2020

Democrats Abroad (Demòcrates a l'Estranger) de Barcelona continua els seus esforços perquè tots els nord-americans de Catalunya votin per Joe Biden. L'elecció presidencial dels Estats Units està en marxa fins al 3 de novembre, i la nostra organització no descansarà fins que tots els ciutadans i ciutadanes hagin votat.

Aquesta és, de lluny, l'elecció estatunidenca més important de les nostres vides. És important no solament guanyar la presidència sinó també el Senat i retenir la majoria demòcrata a la cambra baixa de Congrés. Els Demòcrates a l'Estranger han intentat contactar a tots els possibles votants nord-americans a Catalunya i a tot Espanya (gairebé unes 40.000 persones) per ajudar-los a registrar-se i després enviar els seus vots.

En 2016 menys de el 7% dels votants nord-americans a l'estranger van participar en les eleccions. Fins ara la resposta ha augmentat prop al 300%. La raó d'aquest enorme augment és l'aclaparador disgust pels fracassos i la corrupció de l'administració de Trump-Pence. Els nostres membres ens diuen que els seus amics i veïns catalans i espanyols han estat animant als nord-americans a votar contra Trump. Així que el nostre èxit en arribar als votants es deu en part a la reacció dels catalans i espanyols de tot el país. Per això els donem les gràcies.

Democrats Abroad està organitzat en més de 190 països. Funciona per arribar als aproximadament 6 milions d’estatunidencs que viuen fora dels Estats Units. Ha creat el lloc web VoteFromAbroad.org que està obert a demòcrates i no demòcrates. Aquesta eina digital és essencial per ajudar els votants a manejar les diferents regles de votació de cada un dels 50 estats. Després de les eleccions, la nostra campanya continuarà per assegurar que tots els vots siguin comptats correctament.

Per a més informació, si us plau contacti amb Demòcrates a l'Estranger Espanya (Barcelona) a:

E-mail: [email protected]

Facebook: DemocratsAbroadSpain (https://www.facebook.com/DemocratsAbroadSpain/)

Twitter: @DemsAbroadBCN (https://twitter.com/DemsAbroadBCN)