Nota de premsa: Democrats Abroad. Festa virtual NIT D’ELECCIONS

PER DISTRIBUCIÓ IMMEDIATA: 1 novembre 2020

S'invita la premsa a entrar en aquest esdeveniment Zoom a les 23 hores, quan seran conduïts a un "Press Break Out Room" on representants de Democrats Abroad contestaran les seves preguntes. Després d'aquesta sessió d'uns 20 minuts els periodistes estan convidats a acompanyar-nos durant la resta del programa. L'enllaç de Zoom per la Festa serà enviat a totes les persones que s'hi hagin inscrit identificant-se clarament com a membre de la premsa, nom, nom del seu medi (diari, radio...), enviant-se un email a [email protected]

 

UNA FESTA DE NIT ELECTORAL AMERICANA DIFERENT, PER UN ANY DIFERENT!

Per als nord-americans de Barcelona, la nit del 3 de noviembre promet d’ésser esfereïdora. Democrats Abroad Barcelona ha organitzat una vetllada que será molt més interessant que restar a casa tot el vespre, patint.  Des de les 8.30 del vespre fins a les 2.30 de la matinada (hora CET)  la FESTA VIRTUAL NIT ELECTORAL 2020 presentarà en ZOOM oradors convidats que dissertaran sobre temes d’actualitat, sessions de preguntes i respostes, poesía, música, videos i connexions en directe amb els Estats Units.

A la festa tradicional de Democrats Abroad per la nit electoral sempre ens ho passem d’allò més bé. Aquest any 2020 toca esdeveniment  virtual, presentat pels “americo-barcelonins” Matt Murtha i Rich Kurtzman. Començarà  amb una demostració de la barlady Sarah Truckey preparant el còctel Blue Wave i “El Americano”, especialitat de la casa, que els participants poden intentar emular des de llur sofà.

Tot seguit el programa inclou, a més a més d’una taula rodona de joves discutint els temes més importants per al seu futur, moltes xerrades sobre temes tan interessants com:

  • Eines per gestionar la teva salut mental durant una pandemia, així com l’estrès polític(Dra. Connie Capdevila Brophy)
  • Billy Collins, qui va ser poeta llorejat dels EEUU, ens llegirà poemes del seu llibre Whale Day i altres poemes

i temes partidistes com ara:

  • Abordar la nueva etapa del (actual/futur) Partit Demòcrata (Lucas Cavazo)
  • Akilah Ensley, fundadora de Invictus Strategy Group, una coalició de consultores polítiques negres que gestionen campanyes polítiques de diversos candidats
  • Com enraonar amb republicans decebuts (Víctor Horcasitas)
  • Julie Schwietert Collazo, co-fundadora de Immigrant Families Together Foundation ens parlarà de la història de una mare separada de la seva filla en la frontera en seu llibre: The book of Rosy/El libro de Rosy

 

Les atraccions musicals al llarg del programa estaran a càrrec de les cantants Carrie Lewis, Gwen Perry i Tori Sparks i del pianista Bobby Mitchell.

Per a més informació: https://www.democratsabroad.org/anniepdd/da_barcelona_2020_election_night_virtual_party 

Democrats Abroad representa els interessos I els valors dels nord-americans demòcrates que viuen a l’estranger. Està reconegut pel Comitè Nacional Demòcrata (CND o DNC) com a partit (state party) i és la branca oficial del Partit Demòcrata per als milions de nord-americans que viuen fora dels EEUU, esforçant-se en proveir-los una veu democrática al nostre govern i en mobilitzar el vot exterior. Inclou 45 comitès de país actius i els sus membres viuen en més de 190 paisos a tot el món, votant en cada estat i cada districte congressional dels EEUU.